Stagii de practică pentru studenții la psihologie organizate în module de 30 de ore.
Seminariile din cadrul stagiului sunt organizate de 2 ori pe săptămână.
Au caracter predominant practic- aplicativ și au drept scop familiarizarea studenților și chiar a absolvenților de psihologie cu specificul activității desfășurate în cabinetul de psihologie, precum și de obținere a unui minim de experiență profesională utilă în dezvoltarea personală și profesională ulterioară.
La finalul stagiului de practică se eliberează adeverință de practică necesară la facultate precum și la cerere recomandare profesională.
Domeniile de practică psihologică:
– psihologia muncii și organizațională (modalități de evaluare și selecție pentru angajare/control periodic, aplicare chestionarelor și instrumentelor de evaluare, recrutarea și selecția, construirea fiselor de post, evaluarea performantelor profesionale etc.);
– psihologie aplicată în domeniul securității naționale (modalități de evaluare și selecție pentru personalul care prin natura atribuțiilor poarta armament și lucrează în sectoare private ale securității);
– psihoterapie și consiliere psihologică (consiliere psihologică, psihoterapie cognitiv-comportamentală , tehnici de relaxare, psihoterapie ericksoniană și hipnoză clinică).
Grupele sunt formate din 4-6 studenți/ absolvenți.
Investiția pentru un stagiu (30 de ore) este de 200 lei și sunt incluse și materiale informative de specialitate.
Zi frumoasă!
Pentru înscrieri și detalii:
Psiholog-psihoterapeut Nina Jurca
Tel: 0722 535 447
2 comments
preda violeta
November 17, 2016 at 4:13 pm (UTC 3) Link to this comment
ma numesc violeta, sunt in anul 3 la pshologie si ma intereseaza daca pot face martea si joia
practica si nu teorie in : psihoterapie și consiliere psihologică (consiliere psihologică, psihoterapie cognitiv-comportamentală , tehnici de relaxare, psihoterapie ericksoniană și hipnoză clinică).
multumesc anticipat
multumesc anticipat,
Nina Jurca
December 9, 2016 at 11:48 pm (UTC 3) Link to this comment
Buna Violeta,
Iti recomand voluntariatul in cadrul unor fundatii, asociatii, ong-uri care acorda astfel de servicii pentru practica.
Iar practica privata individuala a consilierii psihologice si a psihoterapiei se face dar dupa o formare de specialitate sub indrumarea unui supervizor.
Cu ganduri bune,